top of page

Boklansering Drømmekraft i Villa Hvalstad august 2013

Boklansering Våg Livet, Villa Hvalstad 2013

Bærer du på drømmer du ønsker å virkeliggjøre, men mangler

mot til å sette dem ut i livet? Mangler du styrke til å være tro

mot deg selv og drømmene dine?

 

Denne boken kan hjelpe deg til å mestre frykten som ofte

hindrer deg i å leve drømmen ut. 

 

I Våg livet får du essensielle spørsmål som gir deg muligheten

til å finne dine egne svar. Du vil bli guidet stødig opp trappene

til stupebrettet, gjennom frykten, men hoppet må du gjøre selv

– når du er klar for det! Boken er en invitasjon til deg som

ønsker å finne ditt livsmål, bruke hele ditt potensial og gjøre

det du elsker.

 

Her får du hjelpen du trenger til å foreta bevisste valg og

finne din personlige styrke. 

 

Ellen deler sin egen historie med leseren. Hun forteller ærlig

og åpenhjertig om hvordan hun fant mot til å virkeliggjøre sin

drøm – og styrke til å bli stående i den og lykkes!

 

 

Her kan du få kjøpt boken både innbundet og som e-bok:

Haugen Bok  

Ark  

Bokkilden  

Norli  

 

Kjøp boken som gave til flere

Ved kjøp av 10 stk eller flere, vennligst ta kontakt med Ellen for et rabattert tilbud.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leserne skriver…

 

Tilbakemeldingene på bøkene er mine skatter. Nå vil jeg dele noen av dem med deg:

 

Fra Danmark:

«Våg livet» giver mig et lige så stort stjernesus, som da jeg læste din bog «Drømmekraft». Ideerne begynder, at piple frem i hovedet, som små spirer på en forårsdag. Du giver så stor tro på, at JEG KAN - TAK! Din bog er FANTASTISK! Tusind tak - og skriv skriv skriv… jeg vil købe ALLE dine bøger. Dit engagement og dit hjerteblod strømmer fra hvert et ord. Du giver mig mod til at lytte mere og mere til mit hjertes hvisken. Tusind tak.....:)

 

 

Fra Norge:

MESTERLIG utført! av Ellen Vahr. Brilliant enkelt og forståelig for alle. Interessant, informativt, faglig og ikke minst levende innhold. En sjeldent morsom og interessant fagbok m/snert. Ærlig og deilig annerledes! Gyldendal kan være stolte av å ha satset på henne, dere har god teft!

 

 

Boken din "Våg livet" er noe av det nydeligste jeg har lest. Jeg kunne høre din trygge, gode stemme gjennom hele boken. Du tørr å sette ord på noe som betyr mye for meg. Boken din er med på å gi meg et mer sant og ekte bilde av meg selv. Jeg begynner å forstå at mine drømmer og tanker er mer enn bare mine drømmer og tanker. Jeg kjenner det er masse i meg som ønsker å vokse, bli fri og blomstre. Din stemme utgjør en forskjell. Takk for at du skriver.

 

 

Har ingen forespørsel, men vil berre takka for ei FLOTT bok. Dette er den beste boka eg noken gang har lest. Den har gjort meg utrulig godt. Eg har begynt å lesa den for 3. gong. Har heller ALDRI skrevet slike tilbakemeldinger før, men måtte berre no. Står på kanten av stupet, men boka di (Våg Livet) har gjort meg obs på mange ting, og hjelpt meg. TUSEN TAKK. Du må vere ein flott og tøff person.

 

 

Tusen takk for boken din «Våg livet». Nå har jeg lest bare Stupedamen 1 og Stoppskiltet. Jeg blir slått helt i bakken over gjenkjennelsen av følelsesregisteret og mentale mekanismer. Har stått på stupebrettet altfor lenge og stoppskiltet hadde slått mot meg 100 vis av ganger!! Burde jo ha lest boka for lengst og visst at slik er vi mennesker, prosesser og ikke minst frykten som er et ord så vanskelig å ta og føle på. Hjertelig takk for at du makter å beskrive og legge ord på det vi andre bare merker i sjelen og ikke tør si høyt!!

 

 

Tusen takk for den fantastiske boka di! Jeg er i ferd med å samle mot til å «hoppe» fra en trygg og god lederjobb som jeg har hatt i snart 20 år - for å tørre å satse på min drøm. Jeg har vært kjemperedd og tenkt at jeg må være «fornuftig» og holde på det som er trygt. Så leste jeg boka di og motet kom!! Jeg tror snart jeg er flyvedyktig, takket være den kloke, vakre, inspirerende boka di! TAKK!

 

 

For noen uker siden kjøpte jeg boken din og nå er den lest. I dag er en stor dag for meg. Kanskje den største og ærligste dagen i hele mitt liv. Den siste siden i boken din ble lest på togturen på vei inn til jobb i dag, og etter mange vurderinger frem og tilbake (i uker og måneder), leverte jeg nettopp min oppsigelse. Fra og med i dag skal jeg leve sant. Og så vil jeg takke deg – for at du fulgte din drøm, slik at jeg endelig greide å slippe frykten og i dag tok til motet for å ta svalestup fra 10 meteren. Tusen, tusen takk!

 

 

Boken din er veldig god: den har flott driv, et sterkt budskap og er utrolig inspirerende. Jeg trengte den til min prosess på toppen av stupebrettet – skal jeg hoppe ut i min drøm eller skal jeg ikke? Drømmen som jeg ble så klar over da jeg jobbet med den 1.boken din, «Drømmekraft». Og nå har jeg gjort det! Tusen takk for ditt magiske bidrag.

 

 

Først og fremst vil jeg takke deg for at du skrev den fantastiske boken «Våg Livet»! Som forventet ELSKER jeg den! Budskapet og åpenheten din treffer meg rett i hjertet – jeg har faktisk for første gang i mitt liv begynt rett på side en igjen etter første gangs gjennomlesning. Har nå lest boken to ganger siden jeg fikk den i desember, og vet jeg kommer til å lese den igjen snart. For en bok! Akkurat som den forrige boken din er den rett og slett superlekker å se på også! For noen skatter du skaper – Jeg gleder meg til din neste bok (og den neste… og den neste…). Så Tusen Takk, jeg er så glad for at du har tatt deg tid til å dele din historie!

 

 

Noen ganger må jeg lese noe om igjen fordi det er så bra for deretter å lukke boken for de gode tankene… Hver side gir jo grunn til ettertanke.

 

 

«Våg livet» finnes det ikke maken til! Måten du har klart å blande din egen historie sammen med et budskap og samtidig et konkret verktøy, er ikke mindre enn elegant! Takk!

VÅG LIVET

slik får du mot til å leve din drøm

Ellen Vahr og Jannecke Øinæs i samtale om Våg Livet

Bla i boken

bottom of page