top of page

 

GAVEN - EN SPENNENDE HISTORIE OM NORGES MEST KJENTE KLOKE KONE

Jeg holder foredrag om romanen Gaven og min tipp-tipp-oldemor, Anne Brannfjell, Norges mest kjente kloke kone.

En spennende historie om en modig kvinne som brukte sin visdom og sin kunnskap om naturen for å helbrede andre med stor fare for seg selv.

Foredraget holdes gjerne på bibliotek, eldresenter, bokhandler, historielag, skoler og i lesesirkler.

IDLE HOUR - TRILOGIEN 

Jeg holder foredrag om Idle Hour-trilogien. Historien er inspirert av min bestemors eventyrlige reise til Amerika under første verdenskrig hvor hun arbeidet for den styrtrike Vanderbilt- familien. 

Foredraget holdes gjerne på bibliotek, eldresenter, bokhandler, historielag, skoler og i lesesirkler.

KUNSTEN Å LYKKES MED DRØMMER

Foredraget «Kunsten å lykkes med drømmer» er et inspirerende foredrag som bygger på bøkene Drømmekraft og Våg Livet. 

 

Hvordan kan du være tro mot deg selv og drømmene dine?

Hvordan kan du få mot til å følge hjertet og leve sant?

Hvordan du kan bruke dine unike talenter og lykkes?

 

Jeg brenner for å inspirere mennesker til å hente ut det aller beste i seg selv, til å våge å tro på egne krefter og handle i tråd med dem. I foredraget deler jeg av egne erfaringer kombinert med mange års erfaring som profesjonell coach for kvinnelige gründere og kvinner i næringslivet.

 

Foredraget passer for alle som ønsker inspirasjon og kan på forespørsel skreddersys for grupper som for eksempel gründernettverk med spesielt fokus på suksesstrategier.

Dette er noen av de stedene Ellen har holdt foredrag de siste årene:

Det Norske Nobelinstitutt, Hovedtaler Hjertefred Eidsvoll, Den Norske Opera hovedscenen, Litteraturhuset i Oslo, Sentrum Scene Oslo, Hamarregionen utvikling, Latter Aker Brygge, Gyldendalhuset, TARA inspirasjonskveld, Damefeber – Oslo Innovation Week, Seema, Lykkehaven Sandvika, Asker bibliotek, Finansforbundet Rogaland, Female Precense and Global Future, Birting Libris Kristiansand, Drammen Næringslivsforening, Strand Hotel Grimstad, Gravdahl bokhandel Hamar, Kvinnenettverket i Asker, Norsk Parapsykologisk Selskap, Bygdekvinnelaget i Gjerdrum, Simensbråten - Ekeberg Seniorsenter, Asker Leseselskap, Gamlebyen historielag, Oslo, AKI Akupunktur, Sjøholmen, Sandvika, Nestor Utvikling, HumaNova, Mustad gård, Bekkestua bibliotek, Sandefjord bibliotek, Jessheim bibliotek, Fet folkebibliotek ... 

 

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud

 

Lev drømmen! Foredrag på hovedscenen i Den Norske Opera sammen med Cecilia Samartin, 2011

FOREDRAG

bottom of page