top of page

Bla i boken

Boklansering Drømmekraft i Villa Hvalstad august 2011

Boklansering Drømmekraft, Villa Hvalstad 2011 (Foto: Liz Palm)

Bærer du på en drøm?

 

Denne boken kan hjelpe deg så drømmen går i oppfyllelse,

enten du ønsker å finne tilbake til en inspirerende hobby eller

å starte egen business.

 

Drømmekraft er delt inn i tre hoveddeler:

  • Hvordan finne tilbake til din drøm, ditt talent og din
    drømmekraft.

  • Hvordan virkeliggjøre drømmen, overvinne hindringer
    og ta en beslutning.

  • Hvordan få suksess med drømmen din.

 

Har du allerede funnet din drøm, men sliter med å lykkes
økonomisk? I boken får du inspirerende inspirerende
gründerhistorier, tips, konkrete verktøy og 30 suksesstrategier.

 

 

 

Her kan du få kjøpt boken både innbundet og som e-bok:

Haugen Bok  

Ark  

Bokkilden  

Norli  

 

Kjøp boken som gave til flere

Ved kjøp av 10 stk eller flere, vennligst ta kontakt med Ellen for et rabattert tilbud.  

 

DRØMMEKRAFT

en bok om å lytte til hjertet, leve sant og lykkes med drømmer

Ellen Vahr og Jannecke Øinæs i samtale om Drømmekraft

Leserne skriver…

 

Tilbakemeldingene på bøkene er mine skatter. Nå vil jeg dele noen av dem med deg:

 

Fra Danmark:

Jeg har med stor begejstring og et stort JA i mit hjerte læst din bog: "Drømmekraften". Tak, for dit smukke bidrag til verden. Du har strøet magi og tryllestøv ud over mit livsmod og givet mig begejstrinsbobler i maven! Bogen skaber virkelig så meget guldstøv, magi og eventyr. Du vækker den lille pige til live i mig, som havde så store drømme - tak ! Du besidder denne store energi og kraft, som jeg er så inspireret af. Masser af lykke til med dit næste bogprojekt og alle de drømme du vækker til live i verden...tak..

 

 

Fra Sverige:

Jag är så glad att jag har funnit din bok Drømmekraft. Jag håller nästan andan när jag läser din bok; det är som den talar direkt till mig. Du gör mig väldigt glad, dels för att det blir så tydligt att jag kommit en väldig lång väg med mina drömmar och dels för alla konkreta råd hur jag ska komma ännu längre! Tusen Tack!

 

 

Fra Norge:

Å lese «Drømmekraft» har vært en sann glede. Du må være en verdensmester i å sette hjernen og hjertet i sving. Jeg trodde ikke at hjernen eller hjertet mitt hadde så mange flere dører, men det fins masse av nye ideer igjen. Det er ikke bare bokhandlerne som burde ha boka di. Den burde stå i enhver bokhylle og leses av alle som vil bevisstgjøre og utvikle seg selv. Du er så bra på å hjelpe til med den fine balanse mellom å tenke stort og å gjøre noe med det.

 

 

Tusen takk for «Drømmekraft.» Jeg var så spent på hva den ville si meg. Var litt redd og nok litt skeptisk til den først. Nå er den lest! Så ekte og ærlig du er. Jeg tror deg og ser så mange farger i deg. Ikke bare det rosa… Du traff rett i meg. Hjerte og magen min. Alle fargene i livet er der… Du formilder så ærlig og ekte at du når. Da rører du og gjør at en allerede litt rotete vei får et nytt lys inn fra en annen kant. Tusen takk! Jeg er veldig glad i en svensk sanger og poet, Lars Winnerbäck. Han sier så mange sterke ting som er godt å ta med «…människor som tror har en chans.» Det er vel det du beviste…

 

 

Jeg leser masse og allslags bøker om selvutvikling. Jeg blir nesten ikke mett av gode beskrivelser av hva som er iboende i oss og hvordan vi er skrudd sammen. Og det har gitt meg masse kunnskap. Men, jeg har manglet den praktiske delen, som kan gi meg en oppskrift på drømmejakten. Nå er den her: "Drømmekraft" av Ellen Vahr. Ellen har ført den i pennen med nesten gudommelig gullskrift. - Og så vakker!! Jeg anbefaler: Løp og kjøp!! - Vidunderlig!!"

 

 

Tidligere i sommer stakk jeg i bokhandelen for å kjøpe noen bøker til ferien min. Da så jeg ei bok med mye hvitt og litt rosa på. Intuitivt kjente jeg at den boka skulle jeg lese. Og slik ble det. Boka het «Drømmekraft». Takk for at du har skrevet akkurat den boka! Den var til meg, akkurat nå. Mange av tankene dine i boka kjenner jeg meg så vanvittig godt igjen i. Det var liksom som å komme hjem.

 

 

TAKK for den vakre boka du har gitt ut. Med de utstrålinger du tilfører universet og oss i det, må du være på en frekvens med mange gode gaver. Er snart igjennom hele boka, og det har vært en fantastisk reise. Jeg vil allerede konkludere med å si at du har truffet BLINK!!! Endelig kom den boka jeg har lett etter. Den inneholder ALT jeg trenger for å jobbe meg videre innover i meg selv og utover til menneskene jeg har lyst å leve ut drømmen min gjennom. Nå skal jeg begynne å jobbe konkret med den. Og allerede under rask gjennomlesing, har den satt i gang videre prosesser i meg. 

 

 

Løp og kjøp! Dette er virkelig Drømmekraft.

 

 

Jeg har lest «Drømmekraft» og jeg har aldri i hele mitt liv lest noe som jeg til de grader kjenner meg igjen i!! Det ble som å lese min egen historie.

 

 

For en nydelig bok! Innbydende og lekker å se på, varm og klok, både drømmende og jordnær. Lettlest, engasjerende og overbevisende. Gode metaforer og eksempler, rørende og inspirerende historier, kraftfulle spørsmål, masse gode råd og forslag. Fabelaktig godt jobbet! Denne kommer til å inspirere og hjelpe MANGE!

 

 

Jeg kjøpte boken i høst, selv om jeg egentlig ikke pleier å lese bøker som ikke er romaner og har en historie som bærer boka… Men, du verden så herlig det er å lese denne! Finner ikke helt ord for den lettelsen jeg kjenner over å ha dette «verktøyet» å lene meg på som gründer. Jeg er dypt takknemlig over at du har klart å samle tanker og erfaringer på en så utrolig tilgjengelig måte, så jeg bare kan «forsyne» meg.

 

 

Jeg har lest «Drømmekraft» og har begynt på gang nummer to! Den har gitt meg visshet om hvor viktig det er å følge hjertet. Og den har fått meg til å handle!

 

 

En nydelig, klok og velskrevet bok! Jeg gleder meg til fortsettelsen!!

 

 

Jeg leser boken din «Drømmekraft»! Og jeg har begynt å drømme igjen!! You raise me up! TUSEN TAKK FOR ALT DU DELER OG GIR I DEN BOKEN!

 

 

Jeg håper at du er i gang med nummer 2 for etter denne vil jeg garantert ha mer. Til alle som ikke har kjøpt «Drømmekraft» – løp og kjøp!!!

 

 

Jeg leser «Drømmekraft» og vil gjerne fortelle deg at jeg synes den er helt fantastisk! Jeg har bare lest til litt over side 100 og kan nesten ikke vente til å få lest mer! Bobler nesten over når jeg leser den. Jeg blir så engasjert og fylt med tro, håp og glede når jeg leser. Denne boken er pr dd min «bibel». Boken din er ikke minst rett og slett genuint skrevet, med en fantastisk og enkel formidlingsevne som treffer meg midt i hjertet.

 

 

Jeg er i en prosess nå hvor jeg drømmer og planlegger å starte opp en bedrift. Jeg har lest din bok «Drømmekraft» og ble bergtatt. Kjenner meg igjen i mye av det du beskriver fra ditt eget liv. Tusen takk for at du deler!

 

 

… Begrepet «Drømmekraft» er en sterk informasjonsbærer. EMINENT!

bottom of page